Bewegingscentrum Bewegen Bij Buitenhuis

WattCycling ApeldoornFotogallerij

Science of Cycling - Injury Prevention and Physio BikeFit     

Nu is het officieel.!! 

Vandaag de papieren ontvangen van de op 2 juli afgeronde opleiding "Science of Cycling" Injury Prevention and Physio Bikefit gegeven door specialist Paul Visentini van Physiosports Brighton.

Vanaf vandaag kun je dus ook als wielrenner terecht voor een Cycling Assesment / Physio BikeFit.

(Voor het verbeteren van van je Cycling technique, voor het verbeteren van je Cycling Prestatie, voor het voorkomen van blessures, voor het verhelpen van pijnklachten, voor het afstellen van de racefiets op basis van pijnklachten) 

BGN Gewichtsconsulent

     

Nu is het officieel.!!

Vandaag de papieren en diploma ontvangen van de op 10 maart afgeronde opleiding voor BGN Gewichtsconsulent.

Vanaf vandaag kun je niet alleen voor voedingsadvies op het gebied van gezonde voeding terecht maar ook voor persoonlijke coaching en begeleiding om jou gewenste gewicht te bereiken. 
Dit eventueel in combinatie met een compleet op maat gemaakt trainingsschema en trainingsbegeleiding.   

NK-weg en NK-tijdrit 2017

Afgelopen woensdag (14 juni) en Zondag (18 juni) heeft het dames tandem team (Joelle Manuela Engel en Jonneke Buitenhuis) deelgenomen aan het NK-weg en het NK-tijdrijden op S'Heerenberg met een super uitslag. Namelijk derde bij NK-weg en derde bij het NK-tijdrijden en dat te bedenken dat ze nog maar 3 maanden een tandem duo vormen.!

Dit tandem duo heeft nu de smaak te pakken en voor volgend jaar de zinnen op zilver en goud gezet.! 

 

CoreTraining met Aquapoldro

In het kader van #MakeYourBodyYourMachine en #MakeYourBodyFollowYourMind staat er iedere week een CORE®-Training op de agenda voor de renners, zwemmers en fietsers van de Aquapoldro Triathlon vereniging.

 

Wielertraining AOT - Adelaar Opleiding Team

Op 21 februari was de eerste gezamenlijke wielertraining van dit seizoen met de renners en rensters van het Adelaar Opleiding Team van AR&TV de Adelaar.

Het was een eerste gezamenlijke extensieve duurtraining ter kennismaking met aansluitend een stevige CoreTraining en als teamafsluiting stond de Escape-room op het menu.!

 

 

 

CoreTraining met AJT- Adelaar Jeugd Team

In kader van #MakeYourBodyYourMachine en #MakeYourBodyFollowYourMind staat er iedere week een wielerspecifieke CORE®-Training op de agenda voor de renners en rensters van het Adelaar Jeugd Team van de wielervereniging AR&TV de Adelaar.!

 


 

CoreTraining en Fotoschoot met onze NK-baan titelhouders

Op 20 januari stond er in het kader van #MakeYourBodyYourMachine #MakeYourBodyFollowYourMind weer een wielerspecifieke CORE®-Training op de agenda!

Maar voor de wielerspecifieke CORE®-Trainingen van de jeugd renners van het Adelaar Jeugdteam (AJT) hadden we eerst een aantal mooie foto's gemaakt met Anniek Wever en Yorik Wever vanwege de NK-Baan titels die ze dit baanseizoen behaald hebben namelijk wee maal GOUD en ZILVER!!

En wat is het dan gaaf om dan even samen de nieuwe #BBB-PlyoBox te testen en vooral om dan nu, de samen vaak gedane StairClimber, naast dat NK-schirtje te doen.!!

   

Wij zijn Trots op deze Toppers!!

 


TV-uitzending "Gelderse Koppen" TV-Gelderland

 

De TV-opnamse van TV-Gelderland voor het programma "Gelderse Koppen" gepresenteerd door Harm Edens over het ontstaan van ons bedrijf en over wat we allemaal doen en waarom is mooi geworden. Wij zijn erg enthousiast over het eindresultaat en de wijze waarop het in beeld is gebracht, jullie ook ?

kijk naar hier nog eens naar de uitzending van "Gelderse Koppen" via onderstaande youtube kanaal!

TV-opnames "Gelderse Koppen" TV-Gelderland

 

27 September was het zo ver...... D-day.!

TV-opnames door TV-Gelderland voor het programma "Gelderse Koppen" gepresenteerd door Harm Edens over het ontstaan van ons bedrijf en over wat we allemaal doen en waarom. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, jullie ook?

kijk dan 15 oktober om 18:20 naar "Gelderse Koppen" op TV-Gelderland.!

Eerste trainingsrit voor beklimming "La Marmotte"

 

Vandaag de eerste trainingsrit voor de beklimming van de "La Mormotte" met Bram gemaakt samen met de "Toergroep".! 

Waar Trainen wij voor? Wij gaan in September 2017 met de Stichting Vrienden Van Bewegen Bij Buitenhuis in samenwerking met NSGK en DBuren een deel van La Marmotte door de Franse Alpen fietsen. In deze verkorte versie van 142km met maar liefst 4772 hoogtemeters, worden drie bergtoppen beklommen met als hoogste top de befaamde Col du Galibier en de Col du Glandon van 1924 meter.

Binnenkort laten wij de ins en outs van onze Sponsortocht, de wijze van Sponsoren, de mogelijkheden om met ons mee te gaan met de sponsortocht nog uitgebreid weten op onze Facebook-pagina en website weten. Dus houd onze Facebook-pagina en website goed in de gaten.

 

Op 14 november hebben wij ons Fit!Vak NAH-Preventiecentrum officieel geopend. 

 


Uitreiking Hersenletsel certificaat Fit!Vak-Preventiecentrum

 

Op 2 november hebben wij ons certificaat Hersenletsel en keurmerk Fit!Vak NAH-Preventiecentrum uitgereikt gekregen door Annemarie van de Sar van de "Edwin van de Sar Foundation". Dit keurmerk is in samenwerking met de Edwin van de Sar Foundation, Hersenstichting Nederland, Vereniging Sportgeneeskunde en Fit!Vak tot stand gekomen.

Wij zijn ontzettend trots om dit keurmerk te mogen dragen en om ons Bewegingsdeskundige Niet Aan Geboren Hersenletsel (BNAH) te mogen noemen.

Bootcamp-tuin

 

Het Bootcamp seizoen is bij ons dit jaar super van start gegaan.!

Wij zijn namelijk dit Bootcamp-seizoen gestart in onze eigen TRX-Bootcamp-tuin.!

 


Bootcamp Vlieland

 

Het Bootcamp seizoen is bij ons nu echt begonnen.!

Op 31 maart hebben wij de aftrap van het nieuwe Bootcamp seizoen op Vlieland gehad, en natuurlijk meteen onze TRX-Force ingewijd.